Contacteer ons

Contact Persoon : Hebe

Telefoonnummer : 0086-18217495276

WhatsApp : +008618217495276

Free call

Onze kn95-maskermachine is tevreden met klanten en SGS

July 24, 2020

                                                             26 mei, 2020

 

De Amerikaanse klant vertrouwt met succes de derde partijsgs fabriek en N95-de gebiedstest aan opbrengst toe 46 stukken/min. De gehele machine keurt het Servosysteem van Siemens goed, dat stabiel en efficiënt is, en wint de tevredenheid van SGS het personeel van het bedrijf!

Htl-KN95 de maskermachine is een volledig automatische hoge speedKN95-pas ontwikkelde maskerproductielijn door Jiangsu Haiteer Machinesco., Ltd, met inbegrip van automatische grondstoffenlevering, het automatische vervoeren, het snijden neusbrug, het lassen het vormen zich, neusbrug het vullen, het lassen van de oorriem, het vouwen, snijdend Recycling en andere volledig-procesautomatisering, voltooit het volledige productieproces van rol grondstoffen aan gebeëindigde maskers.

 

Materiaaleigenschappen:

 

1. Het gehele materiaal is volledig geautomatiseerd.

2. De gehele machine keurt de structuur van de aluminiumlegering goed, die zonder roest mooi en vast is.

3. Computerplc programmeringscontrole, servoaandrijving, hoge graad van automatisering.

4. Automatische spanningscontrole van grondstoffen om het saldo van grondstoffenspanning te verzekeren.

5. Foto-elektrische (optische vezel) het testen materialen om fouten te vermijden en afval te verminderen.

6. Keur veelvoudige reeksen pneumatische componenten goed om nauwkeurige controle te bereiken.

laatste bedrijfsnieuws over Onze kn95-maskermachine is tevreden met klanten en SGS  0

Technische Parameters:

1. Materiaalgrootte: 10050mm (L) ×1500mm (W) ×2200mm (H)

2. Verschijningskleur: Internationale standaard warme grijze 1C (de standaardkleur van OB), volgens deze norm wanneer geen speciale instructies

3. Materiaalgewicht: ≤2800kg,

Grond bearing≤300KG/m2;

4. Het werk macht: Equipment380VAC±5 ﹪, 50HZ, schatten macht 9KW;

5. Samengeperste lucht: 0.5~0.7 MPa, Gebruiksstroom is about20000L/min;

6. Gebruiksmilieu: Temperatuur10~35℃、 Vochtigheid 5-35%HR, Geen brandbaar, corrosief gas, geen stof (Netheid niet minder dan 100.000)

7. Productiviteit: 25-70PCS/MIN;

8. De pastarief van de materiaalproductie: 99% (wanneer de inkomende materialen niet aan de vereisten voldoen en de werknemers niet behoorlijk werken)

9. Het tarief van de materiaalmislukking: 2% (verwijst naar de fout die door het apparaat zelf wordt geproduceerd)

Inleiding van grondstoffenselectie:

 

KN95 is een zes-laag stoffenstructuur, is de buitenlaag huid-vriendschappelijke niet-geweven stof, ingebouwd pp-katoen en element van de dubbel-laag het elektrostatische adsorptie smelting-geblazen filter, aan filterdeeltjes met aërodynamische diameter van 0,24 ± 0.6μm (fysieke diameter 0.075µm ± 0.020µm) De efficiency bereikt meer dan 95%.

Na productie, zal het door ethyleenoxide worden gesteriliseerd en zal toegestaan worden om 7 dagen voor vervluchtigingsgiftigheid te betekenen. Na wordt verzegeld en verpakking, zal het uit in een doos worden verscheept.

laatste bedrijfsnieuws over Onze kn95-maskermachine is tevreden met klanten en SGS  1

Deze module is een eenheid van de grondstoffenplaatsing. N95 zijn de maskers over het algemeen samengesteld uit 3-6 lagen van stof (zie hierboven het maskerbeeld voor details). Aangezien u kunt zien, kan deze maskermachine tot 6 lagen maskers maken. Wanneer u een paar lagen maskers moet maken, zet enkel een paar broodjes van stof op het rek en verlaat de rest leeg.

 

 

Het realiseert hoofdzakelijk het automatische voeden van de stof, de integratie van het multi-layer stof vouwen en het gelaagde vouwen, en de stof wordt samengeperst na wordt gevouwen.

laatste bedrijfsnieuws over Onze kn95-maskermachine is tevreden met klanten en SGS  2

De module omvat hoofdzakelijk een stof stapelend structuur, een structuur van de de lijnplaatsing van de neusbrug, een scherpe structuur van de ademhalingsklep en een afvalinzameling.

 

 

Het belangrijkste doel is de lijn van de neusbrug te zetten in de stof van het masker na knipsel, en de oppervlaktecontour te verkrijgen door het het in reliëf maken apparaatlaatste bedrijfsnieuws over Onze kn95-maskermachine is tevreden met klanten en SGS  3

De module omvat hoofdzakelijk links en de juiste structuur van de stootkussendruk, de scherpe structuur van de oorriem, etiketteringsstructuur, het voeden structuur en het vouwen van apparaat.

Realiseer hoofdzakelijk de functies van tekstdruk op de oppervlakte van het masker, het lassen van de vast puntscheerbeurt van earband, de etikettering van en het vouwen van het masker in de helft.

laatste bedrijfsnieuws over Onze kn95-maskermachine is tevreden met klanten en SGS  4

De module omvat hoofdzakelijk een masker voedend afvlakkend mechanisme, een de outputstructuur van het masker scherpe mechanisme en een automatisch afval recyclingsmechanisme.

 

 

Het realiseert het automatische voeden van oorriemen, hoofdzakelijk vast knipsel, en het plaatsen van de riemen van het besnoeiingsoor in de positie die door het vliegtuigmasker wordt gespecificeerd. Het materiaal voltooit automatisch het ultrasone lassen van de het oorriemen en masker.

Hoofd elektroconfiguratielijst

 

Nr. Punt Merk Opmerkingen
1 PLC Siemens  
2 Touch screen Siemens  
3 servomotor Siemens  
4 cilinder SMC/Japan, Kuangxin/Taiwan  
5 De elektromagnetische klep SMC/Japan, AirAsia, Kuangxin/Taiwan  
6 Gewone snelheids regelende motor Xinshengda/China  
7 Lager NSK/Japan, HRB/China  
8 Lijnspoor Siemens  
9 Optische vezelversterker Omron, Boye-Precisie, Panasonic/Japan  
10 Relais Omron  
11 Knoop Delixi  
12 Ultrasone klank Shanghai Jiaocheng
laatste bedrijfsnieuws over Onze kn95-maskermachine is tevreden met klanten en SGS  5laatste bedrijfsnieuws over Onze kn95-maskermachine is tevreden met klanten en SGS  6

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

yufang@yfshh.com
+008618217495276
0086-18217495276
1348472473@qq.com
86-18217495276