Contacteer ons

Contact Persoon : Hebe

Telefoonnummer : 0086-18217495276

WhatsApp : +008618217495276

Free call
lopende band

Ons bedrijf heeft meer dan 20000 vierkante die meter, in Jiangsu-provincie wordt gevestigd, hebben wij ook een bureau in shanghai.we suikergoed, chocolade, bakkerijvoedsel, de productielijn van het babyvoedsel etc. hebben. Haitel heeft een professioneel team met sterke technische en R&D-kennis om geavanceerd voedselmateriaal te ontwikkelen om markt aan veranderingen het hoofd te bieden. Haitel is geaccrediteerde ISO9000 geweest die strikt door beheersteam is gedragen om kwaliteitsprestaties te verzekeren. Onophoudelijk heeft de technische innovatie ook dynamische sterkte aan bedrijf ingespoten. Met nieuwe productenontwikkeling, heeft Haitel concurrerend vele nationale octrooien om, evenals beloond „China de meeste aangewezen verpakkende machines“, „klanten meest bevredigende product“ en „gekwalificeerd product van nationale uitgezochte kwaliteit“ door CCMA bereikt te blijven. Vandaag kunnen de producten van Haitel in vele landen en gebieden rond de wereld worden gevonden.

Ons doel is kwaliteitsproduct te maken om cliënt aan behoeften te voldoen. Wij voorzien kwaliteitsproduct van concurrerende prijs en de dienst die onze onophoudelijk inspanningen op dit moment en toekomst is geweest.

De productielijn van de havermeelchocolade

1.PLC controleer, industriële mens-machine interface, dialoogverrichting, zijn de Chinese vertoningsparameters intuïtief en eenvoudig, en het is geschikter te selecteren en te gebruiken.
2. Het kan dozens verschillende parameters van de productformule opslaan, kan de productvervanging met één knoop worden gedaan, en de parameters kunnen dynamisch tijdens verrichting worden aangepast.
3. Het materiaal van het vormende deel wordt geselecteerd 304, wordt de pomp van de precisierotor ingespoten, die stabieler en gemakkelijker is schoon te maken, en voldoet aan de normen van de voedselhygiëne.
4. De chocoladeoverdracht en het mengen van temperatuur worden gecontroleerd door een thermostaat om de constante temperatuur van de chocoladedunne modder te stabiliseren.
5. Automatisch alarmapparaat, die fout, chocoladepositie, laag materiaal eraan herinneren
6. Het directe compressie vormen, geen herwerkingsafval en verlies
7. Het automatische bedekken, het automatische nivelleren, het automatische koelen, het automatische demoulding, grote output, hoog rendement, geen behoefte aan arbeid
8. De gehele machine is mechatronics materiaal, is plaatsen zeer nauwkeurig, wordt de vorm bij het vormende deel dicht aangepast, is het vormende effect goed, en eindigen is mooi.
9. De vorm is een snel veranderingsmalplaatje, dat geschikt en snel is om de vorm te veranderen.JIANGSU HAITEL MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 0

 

De productielijn van het babyvoedsel

hoofdrol
De functie begint met het materiaal en de grote rol wordt gedrukt om het materiaal te maken de grote rol aanhangen voor het efficiënte drogen.
kleine rollen
De functie begint met het materiaal en de grote rol wordt gedrukt om het materiaal te maken de grote rol aanhangen voor het efficiënte drogen.
Klein rolblad
Het materiaal wordt geleverd gebruikend een blad om het materiaal aan het achterbroodje bij te vullen.
Grote lagerhuisvesting
De onafhankelijke het onderzoek en de ontwikkelingsproductie van het bedrijf, het gebruik van olieomloop het koelen om het probleem op te lossen om vet op hoge temperatuur te dragen kan niet zich veroorloven om het lager te beschermen. Het kan worden gebruikt lange tijd om de verrichting van de machine te verzekeren.

 

JIANGSU HAITEL MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 1

 

Harde Suikergoedproductielijn

Als beste van het de Toffee Harde Suikergoed van China Automatische Productielijn htl-600/1000/1200 verstrekt de leverancier, de Machinesco. van Jiangsu Haitel, Ltd Harde het Suikergoedproductielijn htl-600/1000/1200 van de kwaliteits Automatische Toffee aan globale cliënten

 

JIANGSU HAITEL MACHINERY CO.,LTD fabriek productielijn 2

OEM / ODM
R & D
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

yufang@yfshh.com
+008618217495276
0086-18217495276
1348472473@qq.com
86-18217495276