Contacteer ons

Contact Persoon : Hebe

Telefoonnummer : 0086-18217495276

WhatsApp : +008618217495276

Free call

Innovatie, onderzoek van Haitel-maskermachine

May 9, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Innovatie, onderzoek van Haitel-maskermachine

Op 16 Maart, op de productielijn van de maskermachine van haitelmachines in de economische ontwikkelingsstreek, zag de verslaggever Yan Zurong, de algemene manager van het bedrijf. Van zijn zwarte ogen, kon hij zien dat hij een weinig vermoeid was.

Meer dan een maand geleden, ontving Yin Zurong een vraag van de Ontwikkelingsstreek vragend of kon hij een maskermachine produceren. Kunt u het doen? Yin Zurong zelf speelde ook een vraagteken. Na het raadplegen de ingenieur, gaf hij een positief antwoord: kan doen, moet doen!

De Haitelmachines zijn een nationale high-tech onderneming die zich in het onderzoek en de ontwikkeling van de verpakking en de productie van het vrije tijdsvoedsel machines specialiseren. Zijn hoofdzaken hebben niets met maskermachine te doen. Op 26 Februari, zette Haitel officieel het project van de maskermachine op touw, dat minder dan 20 dagen was alvorens hij besliste de maskermachine in productie om te zetten. Yin Zurong zei dat dit het leven in gevaar was.

De maskermachine is geen één enkele machine. Om het de multi-layer niet-geweven stof, toen het ultrasone lassen, de afvalverwijdering, de oorband en lassen van de neusstrook te drukken en te vouwen, vergt het de samenwerking van veelvoudige machines om verschillende processen te voltooien. Een normale uitrusting van ontwerp aan productie, assemblage, die minstens twee maanden opdragen. Wegens de dringende behoefte aan antiepidemie, moeten de ondernemingen snelle levering in een korte periode bereiken, die volledig de productiecapaciteit, de massaproduktiecapaciteit en gecoördineerde ontwikkelingscapaciteit ondernemingen test. Het korte tijdonderzoek en de ontwikkeling van maskermachine zijn onafscheidelijk van de ervaring van precisie productie en de capaciteit van innovatieve onderzoek en ontwikkeling.

laatste bedrijfsnieuws over Innovatie, onderzoek van Haitel-maskermachine  0

Het bedrijf is altijd „aangepast“, klein en geraffineerd, aangepast volgens klantenbehoeften, en heeft rijke ervaring in het trekken van ontwerp, recentere onderzoek en ontwikkelings, het recycleren en ander aspecten. Een maskermachine impliceert meer dan 1000 delen en ingrediënten, de meesten waar het eindigen vergen. In de haitelmachinewerkplaats, plaatst een verwerkingscentrum precies de aanpassingsproducten van de machine van het mondmasker, met de verwerkingsnauwkeurigheid van 0.01mm, gelijkwaardig aan één achtste van een haar. De „verwerkingsnauwkeurigheid bepaalt de stabiliteit van de maskermachine.

Als de maskermachine niet stabiel is, zal de kwaliteit van het masker zeer verminderd worden.“ Bovengenoemde Zhang Xiaogang, een programmeur.

Momenteel, kan de volledig-automatische die maskermachine door het bedrijf wordt ontwikkeld en wordt geproduceerd 140000 maskers veroorzaken een dag, wat aan de werkbelasting van 100 arbeiders een dag gelijkwaardig is. Een totaal van 20 reeksen maskers zijn uit verscheept, en de tweede partij is tijdens productie.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

yufang@yfshh.com
+008618217495276
0086-18217495276
1348472473@qq.com
86-18217495276