Contacteer ons

Contact Persoon : Hebe

Telefoonnummer : 0086-18217495276

WhatsApp : +008618217495276

Free call

De Hulp Wuhan van Haitelmachines

May 9, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De Hulp Wuhan van Haitelmachines

Beginnend in Januari, brak een nieuwe coronavirusepidemie in Wuhan, Hubei uit. Het grote aantal besmette mensen heeft de harten van talloze mensen beïnvloed. De mensen van alle gangen van het leven en de mensen hebben uit het hele land elkaar helpen om hun deel en iedereen te laten in de frontlijnstrijd te doen minstens sommige waarborgen van veiligheid niet zich over dingen buiten de epidemie moeten ongerust maken. De gehele mensen zullen een stad worden en zullen moeilijkheden overwinnen. Met het volgende goede nieuws, geloof ik dat wij het virus zullen kunnen overwinnen en het virus overwinnen.

Als het geven en verantwoordelijke onderneming, de Machinesco. van Jiangsu Haitel, organiseerde Ltd op dit ogenblik iedereen om een liefde aan de mensen van Wuhan te geven. Iedereen nam enthousiast deel, en de opgeheven fondsen werden gebruikt door het lokale Rode Kruis voor het nieuwe werk van de coronaviruspreventie in Wuhan. Hoewel het bedrag niet groot is, vertegenwoordigt het het hart van iedereen. Op dit eigenlijke ogenblik, werkt iedereen hard samen!

laatste bedrijfsnieuws over De Hulp Wuhan van Haitelmachines  0

De Machinesco. van Jiangsuhaitel, Ltd wordt gevestigd in Dongtai, Jiangsu, Yangtze-Rivier Deltaeconomische zone, Shanghai, China. , Chocolademachines, koekjes en andere de verpakkende machinesfabrikanten van het snackvoedsel. Met sterke economische en technische sterkte, modern materiaal, een groot aantal het onderzoek en de ontwikkeling van voedselmachines, ontwerp, de verwerkende, op de markt brengende diensten en andere talenten.

Het bedrijf heeft de ISO9001-certificatie van het kwaliteitssysteem overgegaan, zijn de kwaliteitsbewaking van het bedrijf en de productkwaliteitsniveaus blijven verbeteren, en de technologische innovatie heeft onophoudelijk nieuwe resultaten bereikt. Het product heeft een aantal octrooien, gewonnen en de „Milieu het Beheersysteemcertificatie van ISO14001“, „Europese Ce-Certificatie“ en „de Kwaliteits en de Integriteits Vijfsterrenonderneming van Jiangsu“ in de industrie gewonnen. De belangrijke producten zijn in binnen- en buitenland bekend allebei, en de vraag overschrijdt levering.

Om aan deze epidemie het hoofd te bieden, de Machinesco. van Jiangsu Haiter, pas ontwikkeld Ltd een masker verpakkende die machine met dubbele omschakelaarscontrole wordt uitgerust (facultatieve servomotor). De zaklengte van de mens-machine interface kan en besnoeiing onmiddellijk worden geplaatst. Sparen tijd en film. Fouten zelf-kenmerkende functie, duidelijke foutenvertoning. De kleurenteken van het hoog-gevoeligheids het foto-elektrische oog maken volgen, de digitale input verzegelende en snijdende positie, verzegelende en snijdende nauwkeurigere positie. Onafhankelijke PID controle van temperatuur, beter geschikt voor diverse verpakkingsmaterialen. Het plaatsen eindefunctie, geen plakkend mes, geen afvalfilm. Het transmissiesysteem is eenvoudig, is het werk betrouwbaarder, en het onderhoud is geschikter. Welkom nieuwe en oude te raadplegen klanten!

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

yufang@yfshh.com
+008618217495276
0086-18217495276
1348472473@qq.com
86-18217495276